Як працює ЦНАП у Дубні в умовах війни (ВІДЕО)

889

4+

Під час воєнного стану ЦНАП у місті Дубно, як і кожен такий відділ в Україні, стикнувся з чималою кількістю проблем та викликів. Зокрема, потрібно було забезпечити не лише безпеку відвідувачів, а й вирішити питання, з якими зверталися люди, зокрема внутрішньо переміщені.

У цей же час через обстріли Києва, столиці України, виникали проблеми з програмним забезпеченням, яке, як розповідають адміністратори ЦНАПу, найкраще працювало у нічний час. А тому на місцях, в тому числі і Дубенському ЦНАПі утворювалися великі черги. Незважаючи на це, у відділі видали близько 3 тисяч довідок для внутрішньо переміщених осіб та прийняли близько 1,5 тис. заяв на допомогу.

Начальник ЦНАПу у м. Дубно наводить статистику: за квітень-червень у 2022 році відділ прийняв 573 осіб на виготовлення закордонних паспортів, у минулому році за цей період працівники прийняли 98 осіб. А тому просить відвідувачів ставитися з розумінням, адже черги, які виникають в останні місяці, викликані підвищеним попитом на адмінпослуги серед населення.

Більше про роботу ЦНАПу у місті Дубно дивіться у відео ІА «Теза».

4+