Як працює басейн у Дубні та що потрібно знати відвідувачам (ВІДЕО)

1290

1+

Басейн у Дубні уже розпочав свою роботу та прийняв перших відвідувачів.

Як нам повідомили, його можуть безкоштовно відвідувати школярі з міста Дубно у робочі дні з 12 до 17 години. В інший час тут надають платні послуги. Діти, які входять до пільгових категорій, відвідують басейн у будь-який час та день безкоштовно.

Відвідувачам басейну потрібно заздалегідь подбати про медичну довідку, а також ознайомитися з правилами відвідування, які передбачені для дотримання гігієни та порядку”, – розповідає адміністратор Світлана Тимчук.

Басейн має 4 доріжки, його довжина орієнтовно 25 метрів. Упродовж однієї години в басейні може одночасно перебувати 18 людей та передбачено два тренери, які працюють на платній основі. Вирішується також питання про тренера для дітей, які мають особливі потреби.

Адміністратор зазначає, інформація буде оновлюватися, а тому радить ознайомлюватися зі змінами на сторінці басейну у соцмережах.

Тож, як працює басейн та що потрібно для його відвідування, дізнавалися журналісти ІА «Теза».

Нагадаємо, офіційно перерізали стрічку до басейну, що у Дубенському ліцеї №7, ще 21 грудня минулого року, однак з того часу об’єкт недоступний для відвідувачів, почасти і через війну. І лише нещодавно об’єкт передали на баланс управління освіти Дубенської міської ради.

1+