У Дубні депутати висловили недовіру голові бюджетної комісії (ВІДЕО)

683

0

У Дубні депутати висловили своє невдоволення роботою голови постійної комісії з питань бюджету Миколи Пилипчука.

Так, 6 із 10 членів бюджетної комісії поставили свій підпис під відповідним зверненням, де зазначили, що просять відкликати її голову Миколу Пилипчука у зв’язку із неналежним виконанням обов’язків як голови комісії.

Як доказ депутати наводять сесію Дубенської міської ради, яка відбулася 25 січня, зокрема, інцидент, який трапився між гуманітарною та бюджетною комісією, а також засідання цієї комісії, яка передувала сесії.

Зокрема, у зверненні, яке направили на ім’я міського голови зазначається, що голова бюджетної комісії не доводить до відома членів комісії повну і достовірну інформацію, систематично не відстоює рішення бюджетної комісії перед міським головою та в сесійній залі, засідання комісії скликається в неузгоджений із депутатами час та день, як наслідок часто засідання комісії взагалі не відбуваються.

У зверненні зазначається, що відповідно до Регламенту Дубенської міської ради, голова постійної комісії може бути відкликаний в будь-який час міською радою на його прохання, а також у випадку невиконання або неналежного виконання ним функціональних обов’язків за пропозицією міського голови, секретаря ради або відповідної депутатської  комісії.

На час підготовки відео Микола Пилипчук повідомив, що має справи, а тому пообіцяв прокоментувати це звернення найближчим часом.

Більше про передумови такого звернення дивіться у відео ІА «Теза».

0