563

0

Управлінням освіти Дубенської міської ради здійснюється щоденний моніторинг стану захворюваності на COVID-19 серед дітей та працівників закладів освіти.

Кожного дня, залежно від потреби, направляються на самоізоляцію класи та групи: припиняються заняття в окремих групах дошкільних навчальних закладів, окремі класи шкіл переходять на навчання з елементами дистанційного навчання.

Так, з 27 листопада 2020 року на дистанційне навчання перейшла Дубенська гімназія №2.

Станом на 30 листопада 2020 року захворюваність на COVID-19 серед дітей та працівників закладів освіти не зафіксвано жодного випдку захворювання у ЗОШ № 1, ДНЗ №3, ДНЗ №5, ДНЗ №6

У ЗОШ № 3 – зафіксовано 2 випадки захворювання серед педпрацівників, ще по одному випадку інфікування зафіксували у СЗОШ № 5 та ЗОШ № 7.

У ЗОШ № 6 захворіло двоє учнів та один педпрацівник. У гімназії № 2 також зафіксовано 3 випадки інфікування серед учнів, 6 – у вчителів та один – у техпрацівника закладу.

ДНЗ-ЗНЗ звітує про два випадки інфікування вірусом серед педпрацівників. Ще троє викладачів захворіло у школі-гімназії та по одному техпрацівнику у ДНЗ №2, ДНЗ №4 та ДНЗ № 7.

Не зафіксовано хворих й у БДМ, СЮТ та місцевій ДЮСШ.

0