588

1+

Учора, 5 травня, вихованці дитячого духового оркестру «Перспектива» Вербської музичної школи вкотре організували благодійну музичну акцію просто неба: на Дубенському ринку діти заграли найпопулярніші українські мелодії.

За кілька годин вдалось зібрати понад 13 тис. грн, які волонтери планують спрямувати на придбання аптечок Захисникам на передову.

Також учора у Млинові відбувся благодійний забіг «Кожен крок – до перемоги», організований фітнес студією «Queen» спільно з Благодійним Фондом «Млинів СОС». Участь у забігу брали дітки та дорослі, серед який – і військові. Поруч діяла благодійна ярмарка солодощів, аукціон мистецьких та «військових» лотів. За словами організаторів, під час заходу зібрали: майже 55 тис. грн., 100 € і 200 PLN, люди також передали 13 тис. грн та 100$. Усі виручені кошти спрямують на придбання авто для наших захисників, що на разі перебувають на Донеччині.

Літній незабутній вечір у теплому дружньому колі під надзвичайні мелодії саксофону: благодійний музичний вечір «В ЄДНОСТІ СИЛА!» організували в Радивилові. Гості вечора зібрали близько 4 тис. грн., які буде передано на допомогу ЗСУ. До слова, свою творчість містянам подарував Яків Леонідов – професійний саксофоніст із м.Харків, який тимчасово проживає в Радивилові.

За інформацією Дубенської районної державної адміністрації.

1+