379

0

Комунальними підприємствами міста “Дубноводоканал”, “Зелене господарство” та ТОВ “Житловик-Дубно” розпочато  роботи з осіннього прибирання міських територій.

Енергопостачальними, житлово-комунальними підприємствами та бюджетними організаціями завершується виконання заходів з підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 року.

З метою належного функціонування теплового господарства міста, комунальним підприємством “Дубнокомуненергія” виконується заміна аварійної ділянки теплової мережі до 3 житлових будинків та 2 об’єктів бюджетної сфери на вулиці Шевченка.

Підрядною організацією ТОВ “Західміськбуд” проводяться роботи з заміни аварійної ділянки теплової мережі від котельні на вулиці Грушевського, 170-В до ТК-6а, яка забезпечує опалення 7 житлових будинків та 5 об’єктів бюджетної сфери мікрорайону “5-та школа”.
Також КП “Дубнокомуненергія” розпочато заповнення теплових мереж централізованого опалення водою та підготовка їх до початку опалювального сезону.

ТОВ “Житловик-Дубно” проведено частковий ремонт покрівлі житлового будинку №7 на вулиці Свободи та продовжуються роботи з влаштування відмостки житлового будинку №8 на вулиці Семидубській.

Підрядною організацією ТОВ “Будівельна компанія “Случ” виконується капітальний ремонт покрівлі житлового будинку на вулиці Грушевського, 177.

0