573

0

Комунальними підприємствами міста завершуються роботи з осіннього прибирання міських територій, вулиць, парків, скверів, кладовищ. та готуються до зими.

Так, на фейсбук-сторінці Дубенської міської ради повідомили про те, що наразі у місті тривають роботи з поточного ремонту елементів прибудинкової території житлового будинку на вулиці Семидубській, 2.

Разом з тим комунальним підприємством “Дубноводоканал” встановлено ящики із піщано-соляною сумішшю на автобусних зупинках, створено нормативний запас протиожеледних засобів та підготовлено снігоприбиральну техніку для зимового утримання вулично-шляхової мережі міста.

Разом з тим, у Дубенській РДА повідомили, що представники ТОВ «СпецКомплектПостач», яке надаватиме послуги з утримання комунальних доріг та доріг державного значення в межах Дубенського району, доповіли про наявні основні сили та засоби, які будуть залучатися до роботи на дорогах району в разі виникнення несприятливих погодніх умов.

У разі виникнення на дорогах району ускладнення руху транспорту, пов’язаного з погодними умовами, звертайтеся до диспетчера ТОВ «СпецКомплектПостач» – 066-609-07-50.

0