195

0

За сім місяців війни ворог продемонстрував свою цинічну політику щодо мирного населення. СБУ регіону протидіє численним спробам вербування громадян України ворожими спецслужбами, які в умовах війни намагаються використовувати українців для збору розвідданих, організації диверсій на фронті та провокацій у тилу.

Для того, щоб не стати жертвою, жителям Рівненщини та ВПО, які перебувають на території регіону, необхідно знати усі можливі способи, які використовує ворог: https://bit.ly/3qhCKAb.

Крім цього, російська пропаганда з останніх сил поширює відверто неправдиву інформацію аби виправдати свої злочинні дії. Такі проросійські наративи ворог намагається продукувати через підконтрольні канали інформації. Саме тому рівнянам необхідно перевіряти усю інформацію, яку подають рашистські ЗМІ, та користуватися лише перевіреними ресурсами та сайтами для цього: https://bit.ly/3cNxjGc.

Жителям Рівненщини необхідно дбати про власну безпеку та дотримуватися правил поводження під час повітряної тривоги та у громадських місцях, а саме: https://bit.ly/3cQEDkm.

Звертаємо увагу, що пильність і свідоме ставлення до власної безпеки з боку кожного громадянина є надзвичайно важливими. Саме тому, СБУ підготувала короткі рекомендації: «Як діяти, якщо ви виявили підозрілий предмет?». Вони доступні за посиланням: https://bit.ly/3x2YWlm

❗Нагадуємо, що в Управлінні СБ України в Рівненській області працює спеціальна гаряча лінія (0362) 62-43-43, а також відповідна електронна пошта: usbu_riv@ssu.gov.ua.

Інформація, отримана через телефон довіри СБУ, є конфіденційною і буде ретельно перевірена.

0