394

0

На Різдво у місті Дубно біля розважального закладу застрелили 23-річного місцевого мешканця.

У ту ніч там відпочивало декілька компаній. Близько другої години нетверезий чоловік почав поводити себе неадекватно та агресивно, чіпляючись до інших відпочиваючих. Як наслідок — між двома компаніями на вулиці виникла сутичка та бійка.

Отримавши незначні тілесні ушкодження, 34-річний чоловік вирішив помститися. Він сів у своє авто «Toyota Land Cruiser» та поїхав.

За декілька хвилин повернувся та влаштував стрілянину, поціливши у 23-річного хлопця. Чоловік продовжував стріляти – біля закладу в цей момент було два десятки людей. Більше ніхто не постраждав, а 23-річний дубенчанин помер на місці події.

Згодом стало відомо, що до його вбивства причетний 34-річний Тошов Рустам Балійович. З місця події він зник. Сьогодні начальник головного управління Національної поліції у Рівненській області Олексій Камишанський зазначив, що зловмиснику повідомлено про підозру.

«Ми повідомили про підозру цій особі. Судом вже обрано запобіжний захід у вигляд тримання під вартою. Особа знаходиться у міжнародному розшуку. Я думаю, що в будь-якому випадку винний буде притягнутий до відповідальності. Іншого варіанту немає», – сказав Олексій Камишанський.

0