368

0

Напередодні Дня урядового зв’язку до Рівного завітав керівник Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України Юрій Щиголь. Під час урочистостей з нагоди професійного свята у територіальному підрозділі Рівненської області було представлено старт проєкту із соціального житла для військових.

Нагадаємо, у вересні голова ОДА Віталій Коваль зустрівся із особовим складом підрозділу, де 40% питань, які порушували – це забезпечення квартирами. Пройшло декілька тижнів – і головна проблема для військових вже вирішується.

«Разом із головою Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України Юрієм Щиголем напрацювали відповідний механізм. На території 2,5 га у Рівному, що належать відомству, буде зведена багатоповерхівка, і в результаті близько 60 сімей зможуть отримати квартири», – розповів голова ОДА Віталій Коваль.

За словами керівника Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації Юрія Щиголя, соціально-побутове забезпечення військовослужбовців зараз на особливому контролі у Президента та Уряду.

«Питання контролюється, ставляться завдання – але усе на рівні держави. Вперше місцева влада, у вашому випадку Рівненська ОДА, сприяє вирішенню соціальних проблем. Тому ми підтримаємо ініціативу Віталія Коваля і, переконаний, доведемо цю ініціативу до кінця», – відзначив Юрій Щиголь.

0