656

0

УРівненській області до прийому хворих на коронавірусну хворобу готують три додаткові лікарні. Передусім, це Острозька та Рівненська ЦРЛ, а також Рівненська міська лікарня №2. Про це повідомив на онлайн брифінгу заступник голови ОДА Ігор Тимошенко.

«Сьогодні маємо своєрідний антирекорд нових випадків за нову добу – +266. Більше того, захворювання йде до нових піків. Це, зрештою, результат недотримання людьми карантинних умов. Тому ситуація вимагає від нас подальшої пильності. Рівненська ОДА вчергове звернулася до МОЗу щодо включення трьох лікарень для лікування хворих на COVID-19», – зазначив Ігор Тимошенко.

Він вкотре звернувся до жителів області – не нехтувати своїм здоров’ям і близьких. Адже недотримання карантинних умов може призвести до критичної ситуації — браку ліжок і медичних працівників.

Нагадаємо, зараз у стаціонарах області лікуються близько півтисячі пацієнтів з COVID-19. Хворих приймають 9 медзакладів Рівненщини, найбільше з них перебуває у Рівненській міській лікарні №1 та Сарненській ЦРЛ – 153 та 110 відповідно.

0