1295

0

З початком повномасштабного вторгнення рф перед соціальною сферою постали нові виклики, а основним завданням працівників соцзахисту стало надання допомоги всім хто її потребує, зокрема, людям, які перебувають у складних життєвих обставинах, втратили житло, роботу, здоров’я, а також військовослужбовцям, їхнім родинам та громадянам, котрі, тікаючи від війни, були вимушені переселятися в інші області нашої держави.

Напередодні професійного свята міський голова Василь Антонюк вручив Грамоту Дубенської міської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм і компетентність, вагомий внесок у розвиток соціальної сфери міста, надання якісних соціальних послуг та з нагоди Дня працівників соціальної сфери головному спеціалісту відділу бухгалтерського обліку та контрольно-ревізійної роботи управління соціального захисту населення Дубенської міської ради Віктору Друченку.

Також міський голова відвідав Дубенського будинку-інтернату для громадян похилого віку та осіб з інвалідністю. Даний спецзаклад з початком війни прийняв значну кількість людей з зони бойових дій, котрі потребують особливого догляду, допомоги та підтримки. Очільник Дубна відзначив Грамотою Дубенської міської ради директора будинку-інтернату Ігоря Римара та кращих працівників установи.

За багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у виконання завдань, пов’язаних з реалізацією державної політики у сфері соціального захисту населення Дубенщини Почесними грамотами районної військової адміністрації також відзначили 22 працівників.

0