321

0

На Рівненщині продовжують перевіряти заклади на дотримання карантинних обмежень «червоної зони». Учора, 4 листопада, голова Рівненської ОДА Віталій Коваль разом з працівниками поліції відвідали супермаркет, готель та аптеку міста Дубно.

«Порадувала свідомість в закладах, які працюють з людьми. Зокрема, побачив дотримання всіх норм. У супермаркеті та готелі працівники мають COVID-сертифікати або негативний тест. Усі відвідувачі в масках, є антисептики. Друзі, наша мета не «напружувати» бізнес, а перевірити дотримання вимог червоної карантинної зони. Шкода, що прості правила інколи ігнорують», – наголошує Віталій Коваль.

За його словами, такі рейди – тепер щоденна справа. Разом з тим, в області поліцейські продовжують виявляти сумнівні COVID-сертифікати.

«Працівниками Дубенського райвідділу поліції щоденно проводяться рейди. Мова йде про відпрацювання торговельних, розважальних закладів, спортзалів тощо. Щоденно складається близько 10 протоколів, як на підприємців, фізичних осіб, перевізників. Загалом складено вже близько 80 протоколів», – каже виконуючий обов’язки начальника Дубенського РВП ГУНП в Рівненській області майор поліції Сергій Савран.

Нагадаємо, що бізнес має змогу працювати в умовах «червоної карантинної зони» лише за наявності у працівників чи відвідувачів сертифікатів про повну вакцинацію, негативних тестів та маскового режиму.

«Кількість ковідних хворих на Рівненщині щодня зростає. І лише відповідальне ставлення кожного допоможе якнайшвидше зупинити поширення захворювання. Вкотре закликаю всіх до вакцинації. Бережіть своє здоров’я та своїх близьких», – зазначає голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

0