478

0

Підприємців району запрошують до участі у Всеукраїнському рейтингу «Сумлінні платники податків – 2019».

Територіальне відділення в Рівненській області Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» запрошує підприємців до участі у Всеукраїнському рейтингу «Сумлінні платники податків – 2019».

Для участі у Всеукраїнському Рейтингу «Сумлінні платники податків» необхідно подати заявку до Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків» в Рівненській області за адресою rivneappu@ukr.net. За результатами розгляду поданих заявок регіональною Рейтинговою комісією будуть визначені переможці Першого (регіонального) туру Рейтингу та номінанти для участі у Другому турі.

Прийом заявок на участь у Всеукраїнському Рейтингу «Сумлінні платники податків» розпочнеться 1 серпня 2020 року татриватиме до 25 серпня 2020 року.

Ознайомитись з «Положенням про Всеукраїнський Рейтинг «Сумлінні платники податків»», умовами участі у Рейтингу, номінаціями та категоріями Рейтингу, критеріями оцінювання номінантів, а також отримати бланк заявки на участь у Рейтингу можливо на сайті «Сумлінні платники податків» https://appu.org.ua/ в розділі Рейтинг:https://appu.org.ua/rating

0