299

1+

“…Так і кожен з нас потребує людської підтримки, доброго слова, душевної теплоти…” – з такою ідеєю Агенція розвитку громад “Інтонація ЗМІН” спільно з Молодіжною радою Смизької громади вперше вирушили в благодійний марафон.

Розпочали свою мандрівку довжиною в 20 адресз будинку Євгенії Василівни Грабовської, зв’язкової ОУН з 1946 року, яка тепер самотньо живе в Смизі. Іменинниці подарували свою увагу, смачні домашні яблука і продукти, а ще нову книгу “Дикий захід східної Європи” від Павла Казаріна, де зібрані подорожні записки людини, яка залишила свій дім, аби залишитися вдома.

А далі, волонтери за підтримки Романа Коханця, представника Поліцейських офіцерів громад у Рівненській області, вирушили за маршрутом “Смига – Стара Миколаївка – Шепетин – Голуби – Студянка – Берег – Тур’я”. Там відвідали літніх людей, які проживають самі та вручили їм продуктові пакунки, зокрема мед для підтримки імунітету.

Волонтери бажають всім веселого Різдва, міцного здоров’я, миру в душі та добрих людей поруч у щасливі і скрутні часи.

Усі небайдужі можуть долучитись до благодійної акції, перехувавши кошти на рахунок ГО “Інтонація ЗМІН” у ПриватБанку 5169 3305 2059 2814.

1+