318

0

Економіка області демонструє позитивну динаміку.  За перше півріччя 2021 року на Рівненщині є приріст у промисловості, будівництві, вантажних перевезеннях, сільськогосподарському  виробництві.  

Про це йшлося під час колегії Рівненської ОДА.

За словами голови Рівненської ОДА Віталія Коваля, область впевнено тримає лідерську позицію за соціально-економічним розвитком. 3-тє місце по Україні є заслугою усіх без виключення – від платників податків до голів громад, РДА, представників ОДА та облради. 

«Хорошу динаміку демонструє програма Президента України Володимира Зеленського  «Доступні кредити 5-7-9%», в рамках якої для понад 600 представників бізнесу Рівненщини видано кредитів на 1,5 мільярда гривень. Це великі гроші в економіку області під рекордну низьку ставку», – наголосив Віталій Коваль.

Під час зустрічей із представниками бізнесу саме цю програму відзначають як таку, що дає можливість пожвавлювати економіку та відчувати результати одразу.

Директор департаменту економічного розвитку і торгівлі Рівненської ОДА Костянтин Мокляк додав, що для суб’єктів малого та середнього бізнесу реалізується також обласна програма часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами банків, на що спрямовано 1,2 млн грн.

0