374

0

Поліцейські Рівненщини взяли участь у змаганнях із легкої атлетики.

Забіг у рамках обласної «Динаміади-2021» серед колективів фізичної культури Рівненської обласної організації ФСТ «Динамо» України відбувся 13 вересня на стадіоні Рівненського НУВГіП України.

Боролися за перемогу атлети із шістьох команд — Головних управлінь Національної поліції та Державної служби із надзвичайних ситуацій в Рівненській області, Управління служби безпеки Рівненщини, управління патрульної поліції, управління поліції охорони та Територіального управління служби судової охорони Рівненщини.

Першість у особистому заліку на дистанції 1000 метрів серед жінок здобула представниця ГУНП в Рівненській області Ольга Головінова. Серед чоловіків кращим на дистанції у 1000 та 3000 метрів стали співробітники УСБ України в Рівненській області. А на дистанції у 5000 метрів першим став Сергій Литвинчук із ГУ ДСНС України в Рівненській області.

Відтак, у командному заліку кращими стали представники ГУ ДСНС, друге місце зайняли спортсмени УСБУ в Рівненській області, третє — Територіальне управління служби судової охорони.

За дорученням голови Рівненської обласної організації «Динамо» Олексія Камишанського кубки, грамоти та медалі переможцям змагань вручив його заступник Віктор Куцель.

Вітаємо учасників та переможців змагань і зичимо подальших спортивних та професійних досягнень і надалі, повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненської області.

0