632

2+

Понеділок: день буде хмарним, як і ранок, тільки вечір порадує ясним небом. Нічний дрібний дощ закінчиться ще до світанку, удень він посилиться та розпочнеться знову, але ближче до вечора припиниться. +13° вночі та +19° вдень.

Вівторок: ранок буде безхмарним, та майже весь день небо буде залишатися ясним, тільки ввечері з’являться перші хмари. Без опадів. +19°C вдень, уночі +10°C.

Середа: протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Починаючи з середини дня йтиме дрібний дощ, який до вечора стане ще сильнішим. +12°C вночі та +18°C вдень.

Четвер: майже весь день погода буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. Уночі піде дрібний дощ, який ще до ранку закінчиться. Більше опадів не передбачається. +11°C вночі та +14°C вдень.

П’ятниця: хмари, які з’являться вдень, протримаються недовго – ввечері очікується ясна погода. Без опадів. Температура повітря вдень становитиме +16°C, вночі +9°C.

Субота: у цей день хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора буде зберігатися похмура погода. Без опадів. +11° вночі та + 16° вдень.

Неділя: з ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Без опадів. +10°C уночі та +15°C вдень.

2+