505

0

Понеділок: день буде похмурим, незважаючи на ясну ніч. З самого ранку небо вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Ближче до вечора дрібний дощ, який розпочнеться після обіду, може піти сильніше. Без опадів. +12° вночі та +24° вдень.

Вівторок: увесь день буде хмарним. Вночі та вранці опадів не очікується. Удень йтиме дрібний дощ, проте ближче до вечора він закінчиться. +21°C вдень, уночі +13°C.

Середа: ранок буде похмурим, та хмари займатимуть своє місце під сонцем до самого вечора. Без опадів. +11°C вночі та +21°C вдень.

Четвер: хмарна погода протримається весь день. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий дрібний дощ. +11°C вночі та +25°C вдень.

П’ятниця: хмарна погода протримається весь день. Вранці очікується дрібний дощ, який вдень набере силу, але ближче до вечора почне стихати. Температура повітря вдень становитиме +23°C, вночі +16°C.

Субота: протягом усього дня буде триматися хмарна погода. З ранку і до пізнього вечора йтиме дрібний дощ. +12° вночі та + 16° вдень.

Неділя: сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів. +7°C уночі та +13°C вдень.

0