1979

1+

Понеділок: похмура погода буде триматися не весь день – ввечері небо стане чистим та ясним. Без опадів. Температура повітря становитиме -17°C вдень , вночі -23°C.

Вівторок: погода буде похмурою, небо лише ненадовго позбавиться хмар, але ввечері вони його знову затягнуть. Без опадів. -24°C вночі, -10°C вдень.

Середа: хмарна погода протримається увесь день. Уночі йтиме дрібний сніг. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається. -7°C вночі та 0°C вдень.

Четвер: на зміну похмурому ранку прийде ясний день, хмар на небі не буде до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вдень становитиме +2°C, вночі 0°C.

П’ятниця: похмура погода буде триматися весь день, вранці очікується недовге прояснення. Без опадів. +1°C вночі, +4°C вдень.

Субота: сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Уночі можливий дощ. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не розпочнуться.Без опадів. 0°C у нічний час та +4°C вдень.

Неділя: протягом усього дня буде триматися хмарна погода. З ранку буде йти дрібний дощ, який припиниться тільки ввечері. 0°C уночі та +3°C вдень.

1+