275

0

Учора, 12 квітня, 38-річний житель села Велика Городниця повідомив правоохоронцям, що декількома днями раніше знайомий без його відома заволодів транспортним засобом «Volkswagen Golf» та поїхав у невідомому напрямку.

Про це інформує Поліція Рівненської області.

Поліцейські встановили, що ввечері восьмого квітня, 38-річний житель Великої Городниці (Млинівщина), за місцем проживання розпивав із 35-річним товаришем, жителем села Зоряне, спиртні напої. Потому зморений алкоголем господар заснув, а нетверезий знайомий взяв ключі та викрав автомобіль, припаркований біля будинку. Втім, доїхати до місця призначення не встиг – через порушення комендантської години та невиконання вимоги зупинки, екіпаж сектору реагування патрульної поліції відділення №1 (смт Млинів) наздогнав водія. Результати огляду на стан сп’яніння показали 2,23 проміле.

Транспортний засіб тимчасово помістили на територію відділення поліції для подальшого вилучення на потреби ЗСУ, а на 35-річного чоловіка за статтею 130 КУпАП склали адмінпротокол. Крім того, за фактом невиконання вимоги про зупинку – протокол за статтею 122-2, а оскільки у керманича було відсутнє посвідчення водія і документи – постанову за частиною 1 статті 126 КУпАП.

Досудове розслідування триває. Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру в угоні авто.

Слідчі відділення поліції №1 (смт Млинів) Дубенського РВП за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України.

0