507

0

У селі Боремель 30 листопада сталася трагедія із незрячою місцевою жителькою, якій 65 років. Вона розпалювала вдома грубу і вогонь перекинувся на її одяг.

 В Рівненському центрі екстреної медичної допомоги розповіли, що виклик до них надійшов о 17:00. За словами особи, яка викликала «швидку», жінці, яка постраждала від пожежі, орієнтовно 65 років. Вона самотня та незряча.

О 17:15 за вказаною адресою прибула бригада Демидівської підстанції ШМД. На подвір’ї вони виявили бездиханне обгоріле тіло жінки. Медики констатували смерть пацієнтки. Про подію повідомлено поліцейським.

В поліції розповіли жінка проживала одна, мала проблеми із зором. Близько 16:30 вона у будинку розпалювала грубку, як полум’я перекинулося на одяг. Вона вибігла на вулицю та намагалася загасити вогонь самотужки. На її крик збіглися сусіди та намагалися допомогти. Втім, до приїзду швидкої пенсіонерка померла.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України із відміткою нещасний випадок.

0