513

0

В Україні з 5 січня стартує реєстрація на пробне Зовнішнє незалежне оцінювання в 2021 році. Учасники зможуть вибрати тільки один предмет для здачі пробних тестів.

Про це повідомила пресслужба МОН у понеділок, 28 грудня.

«Реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні 2021 року розпочнеться 5 січня і триватиме до 19 січня включно. Зареєструватися для участі в пробному ЗНО можна буде на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти», – йдеться в повідомленні.

У МОН зазначили, що через епідситуацію у 2021 році кожен учасник зможе обрати тільки один предмет для проходження пробного ЗНО.

Тестування з усіх предметів (українська мова, українська мова та література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька та французька мови) відбудеться 10 квітня 2021 року.

Результати пробного ЗНО для учасників, які введуть свої відповіді на спеціальному сервісі визначення результатів на сайті УЦОЯО, будуть оприлюднені на їх інформаційних сторінках 16 квітня.

У міністерстві також уточнили, що вартість пробного ЗНО в 2021 році буде відрізнятися по регіонах: в межах від 195 до 255 грн.

0