2487

0

Завтра, 27 вересня, о 14.00 годині у місті Дубно на майдані Незалежності відбудеться прощання з військовослужбовцем Манелюком Сергієм Петровичем, 15.09.1981 р.н., жителем села Мирогоща Друга.

Про це повідомляють у Мирогощанській та Дубенській громадах.

Ще у 2001 році він вступив на службу за контрактом до ЗСУ та з перших днів війни з російськими окупантами боронив нашу землю.

Виконуючи бойове завдання у Харківській області, в районі населеного пункту Протопопівка Ізюмського району воїн потрапив під обстріл ворожої артилерії і з травня вважався зниклим безвісти.

Після деокупації частини території Харківської області 21 вересня було знайдено тіло нашого Захисника та Героя.

Прощання із Сергієм Манелюком відбудеться 27 вересня 2022 року таким чином:

14.00 год. – майдан Незалежності м. Дубно.

14.30 год. – траурна процесія буде рухатися через с. Рачин, с. Мирогоща Друга ( по вул. Миру, вул. Шевченка, вул. Перемоги, вул. Волиця до батьківської хати ).

15.00 год. – Заупокійна панахида за загиблим відбудеться у Свято-Михайлівській церкві с. Мирогоща Друга.

16.00 год. – процесія рухатиметься до останнього місця спочинку на кладовище с. Мирогоща Друга по вул. Загребля, вул. Залізнична.

Справжній патріот своєї країни загинув з Україною в серці… Осиротіли троє дітей, а батьки Героя більше ніколи не обіймуть свою кровиночку, яка неймовірно любила життя… Але його любов до Батьківщини була понад усе”, – йдеться у повідомленні.

 На знак скорботи за загиблим військовослужбовцем 27 вересня у Дубні оголошено Днем жалоби.

Співчуття рідним та близьким полеглого солдата. Вічна пам‘ять, честь і шана українському воїну.

0