535

2+

Про історію 11-річної Марійки із с. Хорупань, що на Дубенщині, ми уже розповідали у відеосюжеті та прохали усіх долучитися до збору коштів для придбання слухового апарату.

Дівчинка з раннього дитинства мала проблеми зі слухом, вона народилася у сім’ї нечуючих батьків. За допомогою родина звернулася до «Благодійного фонду «Люди милосердя Дубно».

Днями мрія Марійки здійснилася – якраз напередодні її дня народження вдалося зібрати усю необхідну суму, а це близько 51 630 гривень.

26 листопада Зоряна Аліфанова, керівник БО «Благодійний фонд «Люди милосердя Дубно» написала на сторінці у Facebook:

Сьогодні ми їздили в Рівне по слухові апарати для Марійки в приватний кабінет Крупецької Ольги Олексіївни “Мій лор”…. Емоції переповнювали нас… Марійка тепер ЧУЄ!!!! Чує усе, про що її запитують, відповідає на усі запитання, які їй задають. Завтра у Марійки день народження, їй виповнюється 12років. Звісно, дівчинці потрібно звикати поступово до слухових апаратів… Дякуємо всім, хто долучився та допоміг у зборі коштів на слухові апарати. Без вас, наші Чарівники, ми б не справилися. Дякуємо за чудовий подарунок для Марійки у переддень її дня Народження”.

Зі свого боку ми теж дякуємо усім, хто долучився до збору коштів та відгукнувся на прохання допомогти, а також вітаємо Марійку зі здійсненням її заповітної мрії.

2+