290

0

Дубенська міська рада спрямувала 500 тисяч гривень на ліквідацію наслідків ракетних ударів у місті Сарни. 

Про це повідомив у соцмережах голова Сарненської РВА Олександр Кохан. 

Вдячний Дубенському міському голові Василю Антонюку та депутатському корпусу за надання фінансової підтримки Сарненській громаді. Власним прикладом ви демонструєте неабияку єдність заради нашої перемоги і те, що сьогодні ніхто не лишається осторонь біди. Переконаний, що з такою підтримкою та взаємодопомогою нас не побороти, – зазначив він.

Сарненський міський голова, Руслан Серпенінов, записав відеозвернення:

Ракетні удари по об’єктах Сарненської громади спричинили чималі (багатомільйонні) збитки. Солідарність і сприяння в ліквідації руйнувань унаслідок атаки з повітря проявила Дубенська міська територіальна громада. Рішенням позачергової 37-ї сесії Дубенської міськради від 30 серпня виділено півмільйона гривень для потреб у ремонті пошкоджених приміщень і споруд міста Сарни. Висловлюємо щиросердечну вдячність Дубенському міському голові Василю Антонюку, депутатам міської ради і всім жителям громади за розуміння і допомогу.

Нагадаємо, у неділю ввечері рф завдала ракетні удари по військовому об’єкту у місті Сарни. Було випущено щонайменше чотири ракети типу X-101 з літаків ТУ-22 з території Білорусі.

Внаслідок обстрілу було пошкоджено близько 30 будинків та районну лікарню. На щастя, обійшлося без постраждалих. 

0