413

0

У рамках програми Президента України «Велике будівництво» новою ініціативою на національному рівні визначено реконструкцію 18 спортивних інтернатів та 100 дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

До переліку перших закладів області, які будуть включені до ТОП зазначеної програми, увійшли п’ять об’єктів.

На онлайн нараді за участю представників Офісу Президента та Мінмолодьспорту концепцію Рівненщини щодо реконструкції  презентувала заступниця голови ОДА Людмила Шатковська та заступник директора департаменту розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту ОДА Віталій Ліпський.

Так, до програми увійшли два спортивні інтернати та три ДЮСШ:  Березнівський та Костопільський ліцеї-інтернати спортивного профілю, а також обласна спеціалізована ДЮСШ олімпійського резерву, спеціалізована ДЮСШ олімпійського резерву №2 м.Рівне та Дубенська ДЮСШ.

У закладах пропонують провести капітальні ремонти залів, модернізувати спортивні бази, реконструювати приміщення. Окрім поліпшених умов, це дозволить збільшити кількість місць для занять спортом та створити можливості для проведення змагань вищого рівня.

«Презентації проєктів будуть опрацьовані для подальшого визначення для них обсягів і джерел фінансування. Пропозиції щодо оновлення спортивної інфраструктури, надані з усіх регіонів нашої держави, узагальнять на всеукраїнському рівні», – розповіла Людмила Шатковська.

0