5431

0

Шукаєте роботу з достойною оплатою, без переїзду та цікавим досвідом? Ми на ТЕЗА.TV пропомніторили всі можливі ресурси в інтернеті і знайшли вакансії у нашому регіоні з рівнем столичних зарплат. 

Скільки можна заробляти

25 000 гривень – пропонують водію вантажного автотранспорту кат. Е у компанії Ukrlandfarming. Водію працюватие вахтовим методом, офіційно та з преміями за якісну роботу. Взамін компанія просить мати досвід водіння, наявність усіх необхідних документів та зання будови авто.

20 000 гривень готові щомісяця платити керівнику підприємства Дитячі Майданчики у Вербі. Перевагу віддадуть кандидату з досвідом на керівній посаді, відповідальному, чесному та активному з бажанням вчитись й розвиватись.

Від 10 000 до 13 000 гривень може заробляти спеціаліст з інтелектуальної безпеки у приватній охоронній фірмі ТОВ «Ледкор». Шукають відважного колегу, котрий вміє мислити креативно і якого не лякають первинні труднощі.

10 000 за керування автовозом пропонує ФОП Павлюк Ю.В. На таку зарплатню шукають  водія на автомобілі-молоковози марки Газ 3307, Маз, Камаз, Мерседес. Стаж роботи на вантажних автомобілях — обов’язковий.

І п’ятірку вакансій замикає ще одна робота для охоронця з зарплатою 9 500 гривень. Вакансію пропонує компанія Ельба-Захід, а претендент має охороняти компанії й підприємства по західній Україні.

Серед вакансій з непоганою оплатою також варто відмітити професії швачки, сантехніка, вчителя. Вони коливаються у розмірі від 6 до 11 тисяч гривень.

Що кажуть у центрі зайнятості 

За інформацією електронного порталу центру зайнятості у Дубні станом на 16 листопада актуальними вакансії продавця, викладача, завідувача клубу, директора підприємства, водія, бухгалтера. Усі вони мають одну спільну рису – заробітна плата 5200 гривень, тобто – мінімальна.

0