401

0

Відтепер всі рятувальники нового Дубенського району об’єднані в одне управління – Дубенське районне управління у складі Головного управління ДСНС в Рівненській області, яке очолив полковник служби цивільного захисту Михайло Домарацький.

Сьогодні за участі начальника Головного управління ДСНС у Рівненській області Сергія Крука, голови Дубенської райдержадміністрації Всеволода Пекарського та керівників силових структур району відбулося офіційне представлення начальника особовому складу.

Управління складається з двох відділів – запобігання надзвичайним ситуаціям та організації пожежно-профілактичних  заходів та цивільного захисту. Також у структурі діють 6 пожежних частин – у містах Дубно, Радивилів, селищах Млинів, Демидівка, селах Козин та Острожець. Кількісний склад Дубенського районного управління – 162 особи, автопарк налічує 30 одиниць спеціальної техніки.

“Останні соціологічні опитування показують, що в Україні рятувальники завоювали найвищий рівень довіри від населення. Тож зичу Вам щоденною роботою виправдовувати наданий кредит довіри, служби без втрат та успіхів у нелегкій і відповідальній праці” – привітав присутніх голова Дубенської райдержадміністрації Всеволод Пекарський.

Новопризначений начальник управління Михайло Домарацький подякував з довіру та пообіцяв працювати на благо Дубенщини, ДСНС і України.

0