369

0

Радивилівчанина, загиблого торік в серпні у російсько-українській війні, – командира механізованого відділення, молодшого сержанта ГНАТЮКА МАКСИМА ІГОРОВИЧА, – Указом Президента України нагородили орденом «За мужність».

Про це інформують на сторінці Радивилівської громади.

Державну нагороду в присутності керівництва Радивилівської територіальної громади та представників Другого вiддiлу Дубенського РТЦК та СП, матері та дружині полеглого Героя сьогодні вручив його співслужбовець та бойовий побратим.

Максим Гнатюк був чудовим і турботливим сином, люблячим чоловіком, братом. Загинув під час бойового завдання біля населеного пункту Кодема на Донеччині. Чин його поховання відбувся 11 серпня 2022 року, з усіма військовими почестями Захисника України поховано на кладовищі в м.Радивилів.

Герою тепер 32 – назавжди…

Світлу пам’ять полеглого командира вшанували хвилиною мовчання. Бойові побратими загиблого, представники міської ради, місцевого територіального центру комплектування та соціальної підтримки, мама, брат та дружина Максима Гнатюка пройшли до Алеї Слави. Біля портрету Героя, що на дошці пошани загиблим на війні Захисникам, а також на місці його вічного спочинку поклали квіти.

0