385

0

Гуманітарний вантаж з Франції для соціальної і медичної сфери, отримало стаціонарне відділення Дубенського районного територіального центру та Вербська АЗПСМ.

За сприяння Тернопільського обласного відділення Міжнародного Центру Впровадження програм ЮНЕСКО два заклади району отримали: багатопрофільні ліжка, протипролежневі
матраци, ліжко-каталку з пультом управління, інвалідні візки, ходунки, милиці, підлокітники, простирадла, ковдри, маніпуляційні столи та медичний одяг.

Голова Дубенської районної адміністрації Володимир Іщук наголосив, що за нинішніх обставин надзвичайно важливою стала гуманітарна допомога.

«Всі речі й обладнання дуже необхідні для покращення надання медичної допомоги та умов перебування пацієнтів у закладах. Щиро вдячний усім, хто посприяв доправленню даної допомоги за спільно зроблену хорошу справу, а саме: Віталію Семенюку, Леоніду Кічатому, Леоніду Дудку, Юрію Семенюку, Камілі Котвінській та Церкві ЄХБ м.Ірі зі США. Сподіваюся, що ці речі допоможуть нашим лікарям та соціальним працівникам виконувати
свою роботу ще ефективніше», – заявив чиновник.

0