1995

0

УДубно триває реконструкція 30-ти метрового приміщення басейну, який довгий час не функціонував через зношеність та застарілість. Цьогоріч його повністю відремонтують в рамках президентської програми «Велике будівництво».

Сьогодні голова ОДА Віталій Коваль особисто перевірив хід будівництва. На сьогодні тут уже закінчені чорнові роботи по електриці, сантехніці та вентиляції, забетонована чаша басейну, замінені вікна, тривають роботи з накриття даху і облицювання плиткою.

«Реконструкція басейну надзвичайно важлива, адже він єдиний в Дубно. Попереду ще багато робіт, однак до кінця року спортивний об’єкт планують завершити. Басейн – запорука того, що діти зможуть розвиватися фізично. А спортивна молодь – це здорова молодь», – розповів Віталій Коваль.

Басейн буде складатися із 5 доріжок для плавання. Також у приміщенні облаштують тренерські, гардеробні та душові кімнати, встановлять пандус для осіб з інвалідністю.

Нагадаємо, в рамках Національного проєкту «Велике будівництво» в області будують та реконструюють шість спортивних об’єктів: чотири спорткомплекси, один стадіон та один басейн.

Так, готовий і вже приймає змагання новий спортивний комплекс у Сарнах. Завершені роботи з будівництва культурно-спортивного комплексу в селі Бродниця Зарічненського району, І-ої черги спортивно-оздоровчого комплексу в Дубровиці, реконструкції стадіону «Колос» в Костополі. До кінця року планують здати в експлуатацію басейн в Дубно. На третину готовий спортивний комплекс у Рівному, завершення будівництва І-ї черги якого заплановане в 2021 році.

0